Aanbod massages

Zweedse massage/ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een heerlijke lichaamsmassage die je helemaal tot rust brengt. 

Een zachte ontspanningsmassage zorgt ervoor dat je spieren zich terug kunnen ontspannen en dat jij mentaal en fysiek helemaal tot rust komt. Via langzame, losse bewegingen met weinig druk stimuleert de massagetherapeut de zintuiglijke zenuwuiteinden van je huid. 

Je zou een ontspanningsmassage eigenlijk kunnen zien als een natuurlijk kalmeringsmiddel. Tijdens de massage worden warme oliën op basis van kruiden gebruikt die de huid voeden en het anti-stress effect van de ontspanningsmassage versterken.

 

60 min * 65 euro

90 min * 95 euro

 


Energetische/intuïtieve massage

Bij een energetische massage wordt enerzijds gewerkt op energiepunten en meridianen in het lichaam en anderzijds met de overdracht van universele energie. Hierdoor worden blokkades opgeheven en het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd. Zo komt de natuurlijke energiestroming in het lichaam weer in balans.

Praktisch gebeurt de overdracht van energie aan de hand van specifieke strijkende bewegingen of handoplegging. De energie is op u persoonlijk afgestemd en gaat daarheen waar het voor u op dat moment nodig is. Het gaat naar plaatsen waar een blokkade zit, heft deze blokkade op waardoor sommige klachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen.

Een energetische massage is volstrekt natuurlijk en kan als bijkomende therapie op de reguliere behandelingsmethoden de nodige ondersteuning bieden.

De essentie van een energetische massage is het in balans brengen van het lichaam. Daarom kan deze massage heel doeltreffend zijn voor gevoelige, intuïtieve, hoogsensitieve kinderen en volwassen die op zoek zijn naar een moment van rust en naar meer balans in hun leven.
Een energetische massage kan ook een waardevolle ondersteuning bieden bij mensen met een burn-out.

Tijdens de massage worden warme oliën op basis van kruiden gebruikt die de huid voeden en reinigen. 

 

60 min * 65 euro

90 min * 95 euro

 


Voet- en/of handmassage

Een massage van de voeten en handen is geschikt voor iedereen en heeft, zoals aangegeven, een positief effect op diverse lichamelijke en geestelijke klachten:

 

  • Ontspant en ontstresst
  • Stilt pijn
  • Boost je afweer
  • Verbetert de doorbloeding
  • Bevordert je nachtrust
  • Pept je humeur op

 

Voeten en/of handen 30 min * 35 euro

Voeten en handen 60 min * 65 euro (incl. voet- en handenbad plus verzorgingsproduct) 

 


Rug, schouders, nek en hoofd

Deze massage is uitermate geschikt om stress-gerelateerde spierpijn of spierpijn die voortkomt uit foutieve lichaamshouding en zware inspanning te behandelen.

Naargelang de klacht wordt de massage aangepast. Bij stress-gerelateerde pijn hoort een rustige massage terwijl bij inspanningspijn een stevige massage wordt gegeven.

 

30 min * 35 euro

60 min * 65 euro

 


Lomi Lomi

Aloha! De Lomi Lomi massage vindt haar oorsprong in Hawaii, waar deze massage al eeuwen wordt uitgevoerd door verschillende Hawaiiaanse generaties. Anders dan bij een gewone massage is een Lomi Lomi massage meer spiritueel georiënteerd.

Net als bij een deep tissue massage worden tijdens de Lomi Lomi massage lange strijkingen en traditionele methodes afgewisseld om de interne balans en harmonie in het lichaam te herstellen. Wanneer je enorme behoefte hebt aan ontspanning, zal een Lomi Lomi massage zeker bijdragen aan een moment van rust. 

Er ontstaat een krachtig energieveld. Eenheid , verbondenheid, koestering, overgave, omhulling en sprankels verwoorden de sfeer die ontstaat. 

Blokkades en oude energieën kunnen worden vrij gemaakt, er ontstaat ruimte voor heling op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak.

 

2 handen 120 min * 160 euro 

4 handen 120 min * 250 euro

6 handen 120 min * 330 euro

 

De 4 en 6 handen massages zijn in samenwerking met www.Niya.be en www.shantum.net

Boeken kan voorafgaand van een intakegesprek via telefoon of via ontmoeting in de praktijk.